Psihologie aplicata in domeniul Securitatii Nationale

Cabinetul Psihologic Mut-Vitcu & Asociatii detine Aviz de functionare din partea Colegiului Psihologilor din România, pentru a efectua evaluari în domeniile: Psihologie clinica, Psihoterapie, Psihologia Muncii, Transporturilor, Serviciilor si în domeniul Psihologiei pentru Aparare, Ordine publica si Securitate nationala.

Serviciile cabinetului psihologic sunt asigurate de o echipa de psihologi atestati pentru domeniile de activitate mai sus mentionate.

Examinari psihologice in domeniul Psihologiei pentru Aparare, Ordine publica si Securitate nationala.

Se refera la examinarea agentilor de paza din alte institutii decat cele ale Ministenilui Apararii Nationale precum si a persoanelor care detin arme ( vanatoare, protectie ).

  • examinare psihologica pentru personalul angajat in sectorul privat care, prin natura atributiilor, poarta armament si munitie in vederea autorizarii, la angajare, pentru examenul periodic
  • evaluare psihologica pentru persoane particulare care detin permis de arma

În evaluarea psihologica se folosesc baterii de probe diversificate în functie de specificul activitatii, care întrunesc toate cerintele si normele metodologice de utilizare a testelor psihologice. Cabinetul Psihologic Mut-Vitcu & Asociatii detine dreptul de licenta pentru acestea

Examinarile se fac la sediul Cabinetul Psihologic Mut-Vitcu & Asociatii, pe baz? de contract, (persoane juridice), sau la solicitare (persoane fizice), cu termene precise de predare a rezultatelor. Rezultatul final consta în aviz psihologic, recomandari si, la solicitare, profilul psihologic al persoanei examinate.

Tariful este diferentiat în functie de tipul examinarii si de categoria profesionala.